Resultado de imagen de leonardo vitruvio

Leonardo da Vinci: El hombre de Vitruvio.

Un alumne dels EESS de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alacant acaba de dissenyar la marca per comercialitzar unes gorres que està dissenyant juntament amb un amic. En el procés de desenvolupament de la marca ha segut fonamental l’ús de retícules. I els seus comentaris al respecte són dels que et fan sentir orgullós de ser professor. Amb el seu permís, us els passe:

Hi ha un apartat de estudi del color, on vaig recol·lectar quasi tots els esquemes cromàtics a partir del color roig corporatiu de base. Sobre les formes i elements de la marca, vaig estar barallant-me amb la retícula de les formes bàsiques, fins que al final entre jo i la retícula vam arribar a un acord. A partir de una retícula inicial (per a les formes) de dos circumferències, eixirien els punts centrals de les demés, per a la creació de formes, amb la finalitat d’esborrar qualsevol aleatorietat. I la veritat és que aquest estudi em va brindar les proporcions i col·locacions definitives de la marca. Si jugues amb la retícula, entens com pensa i pactes en ella de bona manera, ixen les formes elles mateixes, és una autentica passada.

diseño módulos redes color composición diseño gráfico

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *