Torna el «Proyecto Víbora»

víbora

En Elx fa alguns anys el llit del riu Vinalopó es va transformar en un enorme mural anomenat “Proyecto Víbora”. Hi  van participar més de cent persones de diverses nacionalitats, utilitzant més de sis tones de pintura en un tram de 1,5 km de longitud. Va ser certificat pel Guinness World Records com el major mural del món.

Aquest any, promogut per un grup d’artistes il·licitans, el repte és tornar a decorar amb grafits i murals la llera del riu amb una àrea molt més extensa: 35.100 m2, que parteixen des del pont del Bimil·lenari fins al pont de Barrachina .

L’esdeveniment es desenvoluparà de l’1 al 8 d’agost i s’espera l’afluència d’artistes de tots els nivells, tant nacionals com internacionals, que treballaran en la renovació de dissenys de la primera edició i en la creació d’altres de nous.

Víbora 2

Textos i imatges extrets de proyectovibora.com

 

arte eventos y concursos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *